Vakantiepark Corsendonk Village

 • Land:
 • Regio:
 • Ligging:Onbekend

Het vakantiepark Corsendonk Village bevindt zich in de Belgische Ardennen in een omgeving, die gekenmerkt wordt door bossen, meren en rivieren. Dit vakantiepark is geschikt voor families met kinderen, maar ook voor oudere gasten die in een heerlijke omgeving willen verblijven en van een uitgebreid pakket aan faciliteiten gebruik kan maken. .. Lees meer

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend
Dit park heeft nog geen beoordelingen ontvangen Schrijf een beoordeling over dit park

Het vakantiepark Corsendonk Village bevindt zich in de Belgische Ardennen in een omgeving, die gekenmerkt wordt door bossen, meren en rivieren. Dit vakantiepark is geschikt voor families met kinderen, maar ook voor oudere gasten die in een heerlijke omgeving willen verblijven en van een uitgebreid pakket aan faciliteiten gebruik kan maken.

Het vakantiepark Corsendonk Village zal tijdens het verblijf vaak gebruikt worden als uitvalsbasis om activiteiten in de omgeving te ondernemen van kanovaren tot vissen en van mountainbiken tot bergbeklimmen. Via het vakantiepark is het zelfs mogelijk om op aanvraag onder professionele begeleiding met de beginselen van het bergbeklimmen kennis te maken. Een uitstapje kan onder meer worden gemaakt naar de ondergrondse mijnwerkplaats in Bertrix, waar leisteen ontgonnen werd. Op de thuisbasis kan er ook van allerlei voorzieningen gebruik worden gemaakt zoals van het overdekte zwembad. Verder is het mogelijk om te tennissen en worden er mogelijkheden geboden om aan minigolf of jeu de boules te doen. Ook zijn er sportvelden en is er voor de kinderen Nederlandstalige animatie beschikbaar. Er zijn twee horecagelegenheden op het park aanwezig, namelijk een restaurant en een bar.

Accommodaties vakantiepark Corsendonk Village

De accommodaties op het vakantiepark Corsendonk Village bestaan uit bungalows, waarin ruimte wordt geboden voor een verblijf van maximaal vier personen. De woonkamer beschikt over een zithoek en een eethoek en er is een open keuken aanwezig met onder meer een elektrisch kooktoestel. Er zijn twee slaapkamers aanwezig en twee badkamers, die elk voorzien zijn van een douche en een toilet. De bungalow beschikt over twee terrassen, die elk voorzien zijn van tuinmeubelen.

Foto's Vakantiepark Corsendonk Village

Faciliteiten Geen faciliteiten bekend

Bekijk Vakantiepark Corsendonk Village op de kaart

Betekenis van de punten op de kaart:

Geselecteerde vakantieparken

Vakantieparken in de buurt

U kunt Vakantiepark Corsendonk Village onder andere boeken bij:

 • Vacanceselect

  Vacanceselect

  0 / 10

  Er zijn nog geen reviews voor deze organistatie beschikbaar. KLIK HIER om de eerste review over Vacanceselect te geven.

  Boeken bij Vacanceselect
  Algemene indruknvt
  Prijs/kwaliteit verhoudingnvt
  Klantenservicenvt
  Makkelijk online boekennvt
  Plaats zelf uw review »