Vakantiedorp Marinapark

 • Land:
 • Regio:
 • Ligging:Aan de kust

Aan de Belgische kust nabij de plaats Westende is het vakantiedorp Marinapark gelegen, dat bij prima mogelijkheden biedt om van een gecombineerd actief verblijf en strandvakantie te genieten. .. Lees meer

Faciliteiten
 • Huisdieren toegestaan
 • Speeltuin
 • Sportveld
Dit park heeft nog geen beoordelingen ontvangen Schrijf een beoordeling over dit park

Aan de Belgische kust nabij de plaats Westende is het vakantiedorp Marinapark gelegen, dat bij prima mogelijkheden biedt om van een gecombineerd actief verblijf en strandvakantie te genieten.

Het park is kleinschalig van opzet en biedt een aantal voorzieningen voor kinderen zoals een kinderspeeltuin. Verder wordt de mogelijkheid geboden om voetbal te spelen op het minivoetbalveld of petanque te beoefenen, dat beschouwd kan worden als een variant van jeu de boules. De voorzieningen beperken zich verder tot de aanwezigheid van een receptie. In de nabije omgeving worden er uitgebreide mogelijkheden geboden voor vermaak. In de eerste plaats kan het strand al bereikt worden over een afstand van twee kilometer. Er kan een keuze worden gemaakt tussen het strand bij Westende Bad of het St. Laureinsstrand. In de nabije omgeving bevindt zich ook een fantastisch zwemparadijs met onder meer een gigantisch lange hydrotube. Dit zwemparadijs bevindt zich op het vakantiepark van Sunparks in Koksijde. De ligging en het beperkte aanbod van voorzieningen, maken het vakantiedorp Marina tot een uitstekende bestemming voor liefhebbers van ruimte en rust.

Accommodaties vakantiedorp Marinapark

De beschikbare accommodaties op het vakantiedorp Marinapark bestaan uit bungalows, waar plaats wordt geboden voor maximaal zes of acht personen. Een tweepersoons slaapbank is te vinden in de woonkamer en de keuken is voorzien van vier elektrische kookplaten, een koelkast en koffiefaciliteit. De badkamer is voorzien van een ligbad en het toilet is apart. Een privé terras met tuinmeubelen hoort bij elke bungalow. Er is parkeergelegenheid beschikbaar bij de accommodaties.

Foto's Vakantiedorp Marinapark

Faciliteiten
 • Huisdieren toegestaan
 • Speeltuin
 • Sportveld

Bekijk Vakantiedorp Marinapark op de kaart

Betekenis van de punten op de kaart:

Geselecteerde vakantieparken

Vakantieparken in de buurt

U kunt Vakantiedorp Marinapark onder andere boeken bij:

 • Vacanceselect

  Vacanceselect

  0 / 10

  Er zijn nog geen reviews voor deze organistatie beschikbaar. KLIK HIER om de eerste review over Vacanceselect te geven.

  Boeken bij Vacanceselect
  Algemene indruknvt
  Prijs/kwaliteit verhoudingnvt
  Klantenservicenvt
  Makkelijk online boekennvt
  Plaats zelf uw review »